PP Center Üzleti Központ

Teret adunk törekvéseinek…

 

45 000 m2 Óbudán

 

A 45 000 m2-es üzleti központ több mint 150 sikeres vállalkozásnak ad otthont. Minden a bérlők igényeire van szabva. Az érkező autósok gyorsan célba érnek az 500 férőhelyes saját parkolót kihasználva. 24 órás biztonsági szolgálat és kültéri kamera rendszer gondoskodik az állandó biztonságról. Az üzleti központban rengeteg szolgáltatás megtalálható nemcsak a vállalati szinergia kialakításához, hanem a szabadidő örömteli eltöltéséhez is. Előszeretettel áldozunk  a jó atmoszféra megteremtésére, és közhasznú projekteket támogatunk a társadalmi felelősségvállalás jegyében. Pályázati úton támogatjuk a helyben megvalósuló közcélú sport- és kulturális projekteket

 

Kérjük forduljon hozzánk bizalommal további információért!

 

  

 

 

Közelebb, mint gondolná.

Artkartell hírek

Megnyílt a Pipacs Pékség a PP Center Üzleti Központ területén

2022/08/30 15:41

Örömmel tudatjuk, hogy a PP Centerbe költözött a Pipacs Pékség. Biopékségükben (https://pipacspekseg.hu) a legtöbb fajta természetes kovásszal készült kenyeret megtaláljátok, csakúgy mint a klasszikus péksütiket, kávét, és nagyon sokféle vegyszermentes termelői terméket, natúr borokat... Kontinentális reggelit is adnak, bruncholni pedig 11:30-tól tudtok venni. De ha csak egy kávéra van kedvetek beugrani hozzájuk, arra is szeretettel várnak már reggel 8 órától!

A Reményi Ede utcára nyílik a boltuk -4-es kapuhoz közel -, de belülről is be tudtok menni, a 10-es épület középtáján, a kiszélésedő parkoló mellett, a vörös csigalépcső alatt.

Minden csodafinom.pipacs.jpg

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Asztalos Zsolt kiállítása a PP Centerben

2022/06/17 15:21

Artkartell projectspace örömmel fogja bemutatni Asztalos Zsolt Trauma című egyéni kiállítását. Megtekinthető (telefonos egyeztetéssel: +36 30 847 5178): 2022. június 23 – július 22., PP Center Üzleti Központ 1033, Szentendrei út 93.

asztalos_zsolt_fb_cover_trauma.jpg

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!