Kiadó helyiségek

PP Center Üzleti Központ

Az ingatlan optimális elhelyezkedése miatt alkalmas a főváros vonzáskörzetében lévő vállalkozások központi telephelyének, irodák, üzlethelyiségek, stúdiók, vendéglátó és szórakoztató egységek, raktárhelyiségek, műhelyek kialakítására. Bérlőink számára a helyiségeket igény szerint kialakítjuk.

A PP Center kb. 500 férőhelyes saját, védett parkolóval rendelkezik, ezen kívül, a Reményi Ede utcában is adott a parkolás lehetősége.

 

A PP Center pályázatok útján támogatja a közcélú és kulturális projekteket  (kultúra, műterem és kiállítótér, közösség építés, sport, innováció). A támogatottak között szerepel többek közt Péterffy Bori, a Pátkai Rozina Jazz Quintet,  Mundruczó Kornél és a PROTON színtársulat, az Artus színtársulat és a Partizán Műterem és Galéria is, ahol képzőművészek alkotásaikért cserébe használhatnak műtermet vagy kiállítóteret.


Egyéb szolgáltatások
- 24 órás biztonsági szolgálattal és kültéri kamera rendszerrel védett bekerített, terület.

 

- Az épületek karbantartására, a közös területek takarítására állandó személyzet áll rendelkezésre. 
- 4 őrzött kapun keresztül lehet bejutni személygépjárművel, illetve 2 kapun kamionnal is 
- étterem, Lacipecsenye, közért, ajándék üzletek, papír-írószer üzletek, munkaruházati üzlet, nyomdák, reklámügynökségek, könyvelőirodák, hírszolgálati állomás, targoncabérlési lehetőség és még számos egyéb szolgáltatás üzemel.

Kérjük forduljon hozzánk bizalommal további információért.

 


 

 
PP Center Üzleti Központ

ONLINE

 

 

 

 

- Pályázatok

- Vállalkozói szinergia

- Közösségi projektek

- Kedvezmények